Demen Ora Kelakon

Versi: Aas Rolani

Kaya pengen temen, demen ora kelakon
Batinmu bisa, nangis lan ketuwon

Rasa bli kuat, sedina bli ketemu
Awan lan wengi, selalu kebayang-bayang
Turu ora lali, mangan ora ngeli
Kelingan bae, kakang pujaan ati

reff :
Kecewa, demen ora kelakon
Bli dadi, siji karo sampean

Kesiksa, demen ora kelakon
Duh kakang, pancen sampean tega
Kelara-lara, ati kelara-lara
Duh sampean, ora kelakon

Rasa bli kuat, sedina bli ketemu
Awan lan wengi, selalu kebayang-bayang
Turu ora lali, mangan ora ngeli
Kelingan bae, kakang pujaan ati

reff :
Kecewa, demen ora kelakon
Bli dadi, siji karo sampean

Kesiksa, demen ora kelakon
Duh kakang, pancen sampean tega
Kelara-lara, ati kelara-lara
Duh sampean, ora kelakon

Kaya pengen temen, demen ora kelakon
Batinmu bisa, nangis lan ketuwon

Rasa bli kuat, sedina bli ketemu
Awan lan wengi, selalu kebayang-bayang
Turu ora lali, mangan ora ngeli
Kelingan bae, kakang pujaan ati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *