Tembang Rindu

“Tembang Rindu” Versi Astuti

Langite mendhung adem rasane,
Rintik rintik wis teko udane..
Sedih atiku rasane,
Nunggu nunggu nganti seprene..

Wis pitung sasi aku ngenteni,
Nahan rindu lan kangening ati..
Ngitung dino nganti sasi,
Nanging kangmas durung bali bali..

reff:
Mbesuk kapan kangmas eling aku,
Kang prasetyo ngenteni janjimu..
Duh wong bagus rindu aku rindu,
Tembang kangen pengobat atiku..

Langite mendhung adem rasane,
Rintik rintik wis teko udane..
Sedih atiku rasane,
Nunggu nunggu nganti seprene..

Wis pitung sasi aku ngenteni,
Nahan rindu lan kangening ati..
Ngitung dino nganti sasi,
Nanging kangmas durung bali bali..

reff:
Mbesuk kapan kangmas eling aku,
Kang prasetyo ngenteni janjimu..
Duh wong bagus rindu aku rindu,
Tembang kangen pengobat atiku..

Langite mendhung adem rasane,
Rintik rintik wis teko udane..
Sedih atiku rasane,
Nunggu nunggu nganti seprene..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *