Tembang Rindu


Tembang Rindu
Ciptaan : Tedjo
Vokal : Astuti
Produksi : Dunia Record

Langite mendung adem rasane,
Rintik-rintik wis teko udane
Sedih atiku rasane,
Nunggu-nunggu nganti seprene

Wis pitung sasi aku ngenteni,
Nahan rindu lan kangening ati
Ngetung dino nganti sasi,
Nanging kangmas durung bali-bali

reff :
Mbesuk kapan kangmas eling aku,
Kang prasetyo ngenteni janjimu
Duh wong bagus rindu aku rindu,
Tembang kangen pengobat atiku

Langite mendung adem rasane,
Rintik-rintik wis teko udane
Sedih atiku rasane,
Nunggu-nunggu nganti seprene

Wis pitung sasi aku ngenteni,
Nahan rindu lan kangening ati
Ngetung dino nganti sasi,
Nanging kangmas durung bali-bali

reff :
Mbesuk kapan kangmas eling aku,
Kang prasetyo ngenteni janjimu
Duh wong bagus rindu aku rindu,
Tembang kangen pengobat atiku

Langite mendung adem rasane,
Rintik-rintik wis teko udane
Sedih atiku rasane,
Nunggu-nunggu nganti seprene

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=tkQYRGEYeBw

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s