Tembang Rindu

Versi: Astuti

Langite mendung adem rasane,
Rintik-rintik wis teko udane
Sedih atiku rasane,
Nunggu-nunggu nganti seprene

Wis pitung sasi aku ngenteni,
Nahan rindu lan kangening ati
Ngetung dino nganti sasi,
Nanging kangmas durung bali-bali

reff :
Mbesuk kapan kangmas eling aku,
Kang prasetyo ngenteni janjimu
Duh wong bagus rindu aku rindu,
Tembang kangen pengobat atiku

Langite mendung adem rasane,
Rintik-rintik wis teko udane
Sedih atiku rasane,
Nunggu-nunggu nganti seprene

Wis pitung sasi aku ngenteni,
Nahan rindu lan kangening ati
Ngetung dino nganti sasi,
Nanging kangmas durung bali-bali

reff :
Mbesuk kapan kangmas eling aku,
Kang prasetyo ngenteni janjimu
Duh wong bagus rindu aku rindu,
Tembang kangen pengobat atiku

Langite mendung adem rasane,
Rintik-rintik wis teko udane
Sedih atiku rasane,
Nunggu-nunggu nganti seprene

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *