Sarinah

Versi: Yayat Imrona

Sarinah…, sarinah…
Sarinah…, aduh sarinah
Tegane kowe nglarani aku ohh
Tegane kowe nyiksa batinku

Setaun…, uwis setaun…
Kowe lunga, ninggalna keluarga ohh.
Jebule, kawin karo wong liya

reff :
Kurang apa nggonku ngrumati kowe
Sabendina nggolek pangan nggo kowe
Sawah kebon, ingon-ingon nggo kowe
Umah gedong magrong-magrong,nggo kowe
Tapi kok ngene, balesane

Sarinah…, aduh sarinah
Tegane kowe nglarani aku ohh
Tegane kowe nyiksa batinku

reff :
Kurang apa nggonku ngrumati kowe
Sabendina nggolek pangan nggo kowe
Sawah kebon, ingon-ingon nggo kowe
Umah gedong magrong-magrong,nggo kowe
Tapi kok ngene, balesane

Sarinah…, aduh sarinah
Tegane kowe nglarani aku ohh
Tegane kowe nyiksa batinku

Setaun…, uwis setaun…
Kowe lunga, ninggalna keluarga ohh
Jebule, kawin karo wong liya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *