Magih Isin

Versi: Dian Ratih

Isun mage isin kang, dijak mlaku bareng
Paran maning riko, nggandeng tangan isun

Isun sing kabotan kang, mlaku bareng riko
Tapi hang sun jaluk, tangan ojo digandeng

reff :
Mulo sak temene, durung ngerti demenan
Saiki kawitane, mlaku keloronan

Mulo sak temene, durung ngerti demenan
Saiki kawitane, mlaku keloronan

Isun sing kabotan kang, mlaku bareng riko
Tapi hang sun jaluk, tangan ojo digandeng

reff :
Mulo sak temene, durung ngerti demenan
Saiki kawitane, mlaku keloronan

Mulo sak temene, durung ngerti demenan
Saiki kawitane, mlaku keloronan

Isun sing kabotan kang, mlaku bareng riko
Tapi hang sun jaluk, tangan ojo digandeng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *