Urip Selawase

Versi: Carlyn Karmin

Gek opo karepmu, opo penjalukmu
Rumasaku wis ra kurang, kabecik’anku
Kabeh aku nemu, kabeh ceritamu
Mung gawe gelaning aku, saben wektu

reff :
Ojo ngunu poro manungso,
Urip sepisan ojo nggawe olo
Mbok elingo…, marang dosa

Petanono poro manungso,
Gek kowe kuwi sopo
Tenimbang…, delokke uripe liyan

Mbok podo elingo, kabeh poro manungso
Uripmu sepisan, ono ing alam ndunyo
Golek kebecikan, ojo mung gunem liyan
Mungkur biso luput, uripmu tansah olo

reff :
Gek opo karepmu, opo penjalukmu
Rumasaku wis ra kurang, kabecik’anku
Kabeh aku nemu, kabeh ceritamu
Mung gawe gelaning aku, saben wektu

reff :
Ojo ngunu poro manungso,
Urip sepisan ojo nggawe olo
Mbok elingo…, marang dosa

Petanono poro manungso,
Gek kowe kuwi sopo
Tenimbang…, delokke uripe liyan

Ojo ngunu poro manungso,
Urip sepisan ojo nggawe olo
Mbok elingo…, marang dosa

Petanono poro manungso,
Gek kowe kuwi sopo
Tenimbang…, delokke uripe liyan

Tenimbang…, delokke uripe liyan
Tenimbang…, delokke uripe liyan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *