Tresno Sio Sio

Versi: Favourite’s Group

Tak tandur-tandur, katresnoanku
Tak pujo-pujo, rino wengi
Nanging aku lali syarate
Awakke kerep tak tinggal lungo ae

Saiki…, aku lagek ngerti
Tak insyapi kesalahanku
Nanging saiki, tresno sio-sio
Sing tak tandur saiki dipetik uwong

Adu..duh, sedih atiku
Ditinggal kembangku ayu
Tresnoku karo tresnane
Kirane ora seimbang bobote

reff :
Saiki…, aku lagek ngerti
Tak insyapi kesalahanku
Nanging saiki, tresno sio-sio
Sing tak tandur saiki dipetik uwong

Adu..duh, sedih atiku
Ditinggal kembangku ayu
Tresnoku karo tresnane
Kirane ora seimbang bobote

Adu..duh, sedih atiku
Ditinggal kembangku ayu
Adu..duh, sedih atiku
Ditinggal kembangku ayu

Adu..duh, sedih atiku
Ditinggal kembangku ayu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *