Riati

Lirik Lagu Jawa Sanguturu ke-1300
“Riati Slamet Riyadi”

RINO WENGI, ATIKU ORA TENTREM
MIKIRAKE WANITO….
RUPANE AYU, GANDHES LAN LUWES
SEDEP, KEWET TANSAH MERAK ATI

OH…RIATI, KOYO NGOPO
BUNGAHE ATI IKI, MUNGGUH BISO KELAKON
MBANGUN KLUARGO, TENTREM RAHARJO
PUTRO LORO KANG TAK IDAMAKE, DUUUH SENENGE…

TI..RIATI, MBOK OJO LEWO-LEWO
TIMBANGONO KATRESNANKU IKI
TI..RIATI, OPO SLIRAMU KUWI
RA NGGRAITO YEN AWAKKU TRESNO

TAK GANDRUNGI, RINO LAN WENGI
TRESNOKU TULUS KANGGO SLIRAMU

reff :
KOYO NGOPO BUNGAHE ATI IKI,
MUNGGUH BISO KELAKON
MBANGUN KLUARGO, TENTREM RAHARJO
PUTRO LORO KANG TAK IDAMAKE, DUUUH SENENGE…

TI..RIATI, MBOK OJO LEWO-LEWO
TIMBANGONO KATRESNANKU IKI
TI..RIATI, OPO SLIRAMU KUWI
RA NGGRAITO YEN AWAKKU TRESNO

TAK GANDRUNGI, RINO LAN WENGI
TRESNOKU TULUS KANGGO SLIRAMU
TAK GANDRUNGI, RINO LAN WENGI
TRESNOKU TULUS KANGGO SLIRAMU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *