Loro Ati (maikel saridjo)

Versi: Maikel Saridjo

Rikolo jaman semono,
Wong loro nandang rekoso..
Tansah nelongso rino wengi,
Urip kekurangan podho dilakoni..

Saiki cetho wis bukti,
Sliramu mblenjani janji..
Sabendino mung ngloro ati,
Tanpo welas asih marang awakku iki..

Seumpomo sliramu,
Biso ngrasake koyo atiku..
Ora nganti bakal tego,
Ninggalke cidro..ho

Soyo suwe yen terus awakku,
Kok gawe koyo ngene..
Timbangono,
Aku lilo urip dewe wae..

reff :
Saiki cetho wis bukti,
Sliramu mblenjani janji..
Sabendino mung ngloro ati,
Tanpo welas asih marang awakku iki..

Seumpomo sliramu,
Biso ngrasake koyo atiku..
Ora nganti bakal tego,
Ninggalke cidro..ho

Soyo suwe yen terus awakku,
Kok gawe koyo ngene..
Timbangono,
Aku lilo urip dewe wae..
Timbangono,
Aku lilo urip dewe wae..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *