Kuwe Ono

Versi: Anzu Rutu

Nek tak sawang, sembarang biso keturutan
Si nabi kabeh isih podo duwe kekurangan
Kuwe ono, kuwe ono, kuwe ono sing nduwe
Kuwe ono, kuwe ono, kuwe ono sing nduwe

Podo sabar nang uripmu, seduluran kekancanan
Podo tresno nang uripmu, geguyuban bebarengan
Kuwe ono, kuwe ono, kuwe ono sing nduwe
Kuwe ono, kuwe ono, kuwe ono sing nduwe

Pikiro dewe lelakonmu, ora usah isin
Urip nang ndunyo ora suwe, ojo podo ndelik
Kuwe ono, kuwe ono, kuwe ono sing nduwe
Kuwe ono, kuwe ono, kuwe ono sing nduwe

reff :
O..o.o.o…o..,o.o…o…o.o…o..o…o
Kuwe ono, kuwe ono, kuwe ono sing nduwe
Kuwe ono, kuwe ono, kuwe ono sing nduwe
Pikiro dewe lelakonmu, ora usah isin
Urip nang ndunyo ora suwe, ojo podo ndelik

Kuwe ono, kuwe ono, kuwe ono sing nduwe
Kuwe ono, kuwe ono, kuwe ono sing nduwe

O..o.o.o…o..,o.o…o…o.o…o..o…o
Kuwe ono, kuwe ono, kuwe ono sing nduwe