Paijem

Versi: Dukut Ande

Sawijine wanito,
Dadi gegayuhan poro priyo
Ayu parase, becik tumindake
Kowe pancen dadi kembang deso

Yen pinuju ketemu,
Roso deg-degan jroning dadaku
Kepingin aku, nduweni sliramu
Nganti biso dadi sisihanku

Paijem, anake pak modin
Si paijem, kembange tonggo deso
Oh paijem, aku tresno karo kowe
Tresnoku mung karo kowe

Paijem, anake pak modin
Si paijem, kembange tonggo deso
Oh paijem, aku pingin karo kowe
Pinginku mung karo kowe

reff :
Yen pinuju ketemu,
Roso deg-degan jroning dadaku
Kepingin aku, nduweni sliramu
Nganti biso dadi sisihanku

Paijem, anake pak modin
Si paijem, kembange tonggo deso
Oh paijem, aku tresno karo kowe
Tresnoku mung karo kowe

Paijem, anake pak modin
Si paijem, kembange tonggo deso
Oh paijem, aku pingin karo kowe
Pinginku mung karo kowe

Saiki wis kelakon,
Bebrayan aku karo sliramu
Pandongaku mring gusti kang suci
Biso bebarengan selawase
Biso bebarengan selawase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *