Dewi Sekartaji

Versi: Fia

[bowo]
“Dewi sekartaji,
Galuh condro kirono
Winengkuh satriyo bagus,
Panji asmoro bangun,
Putro ing jenggolo”

DEWI SEKARTAJI,
DADI KEMBANGE PUTRI KEDIRI
DASAR SULISTYO ING WARNO,
UGO KINASIH, GALUH CONDRO KIRONO

DEWI SEKARTAJI,
LELEWANE TANSAH AMRANANI
SETUHU SETYO ING GARWO,
NADYAN KACOBA, AKEH ING RUBEDO

WIS MADEP MANTEP, ING KALBU
ANGGONDHELI TRESNO KANG SETUHU
WINENGKUH STRIO UTOMO
PANJI ASMORO BANGUN, PUTRO ING JENGGOLO

NYOTO SEJARAHE,
NGAMBAR ARUM TUMEKO SEPRENE
NALIKANE DUH ING UNI,
PINDO MUSTIKO, DEWI SEKARTAJI

reff :
DEWI SEKARTAJI,
DADI KEMBANGE PUTRI KEDIRI
DASAR SULISTYO ING WARNO,
UGO KINASIH, GALUH CONDRO KIRONO

DEWI SEKARTAJI,
LELEWANE TANSAH AMRANANI
SETUHU SETYO ING GARWO,
NADYAN KACOBA, AKEH ING RUBEDO

WIS MADEP MANTEP, ING KALBU
ANGGONDHELI TRESNO KANG SETUHU
WINENGKUH STRIO UTOMO
PANJI ASMORO BANGUN, PUTRO ING JENGGOLO

NYOTO SEJARAHE,
NGAMBAR ARUM TUMEKO SEPRENE
NALIKANE DUH ING UNI,
PINDO MUSTIKO, DEWI SEKARTAJI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *