Koplak Bis Purwokerto

Versi: Fadjar P ft. Uni

Pr :
Inyong bungah, jan bungah ora karuan
Duwe koplak, anyar maen pisan

Duet : Nggone wera, eh kaya lapangan
Pr : Ana tamane
Duet : Rasane nyaman

Pr :
Sing padha ngodhe jasa, sumeh lan sopan
Nggolet penumpang, ora rebutan

Duet : Butuh jajan, utawa panganan
Pr : Mener panggonan
Duet : Nang isih wetan

Lk :
Koplak bis purwokerto, tertib tur aman
Sing padha nggawa motor titip, nang parkiran
Koplak bis purwokerto, semanger pisan
Jujugan wong golet bis uga golet slimuran

Pr :
Apa maning, nek agi dhong padhang wulan
Nang taman koplak, jan rame pisan

Duet : Wong tuwa lan uga nom-noman
Lk : Bocah cilikan, gemreyek pisan

reff :
Pr :
Inyong bungah, jan bungah ora karuan
Duwe koplak, anyar maen pisan

Duet : Nggone wera, eh kaya lapangan
Pr : Ana tamane
Duet : Rasane nyaman

Pr :
Sing padha ngodhe jasa, sumeh lan sopan
Nggolet penumpang, ora rebutan

Duet : Butuh jajan, utawa panganan
Pr : Mener panggonan
Duet : Nang isih wetan

Lk :
Koplak bis purwokerto, tertib tur aman
Sing padha nggawa motor titip, nang parkiran
Koplak bis purwokerto, semanger pisan
Jujugan wong golet bis uga golet slimuran

Pr :
Apa maning, nek agi dhong padhang wulan
Nang taman koplak, jan rame pisan

Duet : Wong tuwa lan uga nom-noman
Lk : Bocah cilikan, gemreyek pisan

Lk :
Koplak bis purwokerto, tertib tur aman
Sing padha nggawa motor titip, nang parkiran
Koplak bis purwokerto, semanger pisan
Jujugan wong golet bis uga golet slimuran
Jujugan wong golet bis uga golet slimuran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *