Joko Tuwo

Versi: Jithul

Nelongso, awakku soyo nelongso
Koyo ngene nasib dadi jojo tuwo
Ngalor ngidul, ngetan ngulon dadi crito
Saben nglamar ditampil poro wanito

Senen kemis poso tansah tak lakoni
Bot bote pingin ndang payu rabi
Opo pancen durung teko jodoku
Nglamar peng pitu rondo prawan podo mlayu

Duh gusti, mirengno tangisku iki
Mboten kiat, urip ijen rino wengi
Duh gusti, welasono awak iki
Umur pu kathah, jodoh kulo wonten pundi

Duh dewo, luh tumetes nyendal dodo
Joko tuwo, pingin enggal polo kromo
Duh bapak, kulo pingin momong anak
Duh ibu, wonten pundi calon mantu

reff :
Nelongso, awakku soyo nelongso
Koyo ngene nasib dadi jojo tuwo
Ngalor ngidul, ngetan ngulon dadi crito
Saben nglamar ditampil poro wanito

Senen kemis poso tansah tak lakoni
Bot bote pingin ndang payu rabi
Opo pancen durung teko jodoku
Nglamar peng pitu rondo prawan podo mlayu

Duh gusti, mirengno tangisku iki
Mboten kiat, urip ijen rino wengi
Duh gusti, welasono awak iki
Umur pu kathah, jodoh kulo wonten pundi

Duh dewo, luh tumetes nyendal dodo
Joko tuwo, pingin enggal polo kromo
Duh bapak, kulo pingin momong anak
Duh ibu, wonten pundi calon mantu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *