Wis Suwe

Versi: Maroef Amatstam

Suwe..kowe ijen wae
Wis suwe aku ngenteni kowe
Awan mbengi aku ora turu
Kelingan mesem lan ngguyumu
Ora biso lali sliramu

Suwe…kowe ning atiku
Wis suwe aku nduwe roso tresno
Kapan kowe biso nyedaki awakku
Wong loro dadi siji
Biso urip tekan pati

Yen awan, aku mung kelingan
Yen bengi ora turu
Mikirke sliramu
Tresnaku jroning ati

Yen awan, aku mung dewekan
Tresnanku mung tenanan
Ra bakal kanggo liyo
Kejobo mung sliramu

Sing tak suwun kowe ning sandingku
Ora bakal biso nggawe gelo ning atimu

reff :
Yen awan, aku mung kelingan
Yen bengi ora turu
Mikirke sliramu
Tresnaku jroning ati

Yen awan, aku mung dewekan
Tresnanku mung tenanan
Ra bakal kanggo liyo
Kejobo mung sliramu

Tresnanku mung tenanan
Ra bakal kanggo liyo
Kejobo mung sliramu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *