Mung Kowe

Versi: Maroef Amatstam

Kapan aku le biso kelakon,
Sing tak puji kawit mbiyen
Ora ono liyo siji mung kowe

Senajan tekan kapan,
Senajan kowe adoh, aku ning kene
Tetep sabar ngenteni kowe
Yo mung kowe

Ojo samar, aku mung duwekmu
Percoyo-o, kowe sing tak pilih
Sayang.., kowe sing tak tresnani
Ojo nganti lali, marang aku

Katresnanku, mung kanggo awakmu
Wis suwe nggonku ngenteni
Amung kowe, yo kowe dewe

reff :
Ho..ho..ho
Senajan tekan kapan,
Senajan kowe adoh, aku ning kene
Tetep sabar ngenteni kowe
Yo mung kowe

Ojo samar, aku mung duwekmu
Percoyo-o, kowe sing tak pilih dewe
Sayang.., kowe sing tak tresnani
Ojo nganti lali, marang awakku

Katresnanku, mung kanggo awakmu
Wis suwe nggonku ngenteni
Amung kowe, yo kowe dewe

Oh sayang.., kowe sing tak tresnani
Ojo nganti lali, marang aku

Katresnanku, mung kanggo awakmu
Wis suwe nggonku ngenteni
Amung kowe, yo kowe dewe

Oh sayang.., kowe sing tak tresnani
Ojo nganti lali, marang aku uuu..

Kapan aku le biso kelakon,
Sing tak puji kawit mbiyen
Ora ono liyo, siji mung kowe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *