Tulungagung Kediri

Versi: Dewi Permatasari

NALIKANE BIYEN NGETERKE LUNGAMU,
ORA TEGO PISAH SUWE RA KETEMU..
ANTARANE TULUNGAGUNG LAN KEDIRI,
NGGONMU NANGIS LOHMU AKU SING NGUSAPI..

MADEP MANTEP NGGONMU BAKAL NIAT LUNGO,
KANGGO CUKUPE BEBRAYAN BALEWISMO..
NING RA NGIRO JEBULE MALAH MENTOLO,
KRUNGU KABAR SLIRAMU GANDENG WONG LIYO..

ANTARANE TULUNGAGUNG LAN KEDIRI,
NGGONMU PAMIT LUNGO BAKAL NGATI-ATI..
ANTARANE TULUNGAGUNG LAN KEDIRI,
LOHMU NETES AKU MUNG SABAR NGUSAPI..

PEPESTHENE AKU KUDU KOYO NGENE,
MBOK YO ILING JANJIMU DEK BIYEN KAE..
PANCEN JANJI KUWI GAMPANG DIUCAPNE,
PUNGKASANE GAWE GELO SAKLAWASE..

reff:
NALIKANE BIYEN NGETERKE LUNGAMU,
ORA TEGO PISAH SUWE RA KETEMU..
ANTARANE TULUNGAGUNG LAN KEDIRI,
NGGONMU NANGIS LOHMU AKU SING NGUSAPI..

MADEP MANTEP NGGONMU BAKAL NIAT LUNGO,
KANGGO CUKUPE BEBRAYAN BALEWISMO..
NING RA NGIRO JEBULE MALAH MENTOLO,
KRUNGU KABAR SLIRAMU GANDENG WONG LIYO..

ANTARANE TULUNGAGUNG LAN KEDIRI,
NGGONMU PAMIT LUNGO BAKAL NGATI-ATI..
ANTARANE TULUNGAGUNG LAN KEDIRI,
LOHMU NETES AKU MUNG SABAR NGUSAPI..

PEPESTHENE AKU KUDU KOYO NGENE,
MBOK YO ILING JANJIMU DEK BIYEN KAE..
PANCEN JANJI KUWI GAMPANG DIUCAPNE,
PUNGKASANE GAWE GELO SAKLAWASE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *