Tulungagung Kediri


Dewi-Permatasari_1
Versi: Dewi Permatasari

NALIKANE BIYEN NGETERKE LUNGAMU,
ORA TEGO PISAH SUWE RA KETEMU..
ANTARANE TULUNGAGUNG LAN KEDIRI,
NGGONMU NANGIS LOHMU AKU SING NGUSAPI..

MADEP MANTEP NGGONMU BAKAL NIAT LUNGO,
KANGGO CUKUPE BEBRAYAN BALEWISMO..
NING RA NGIRO JEBULE MALAH MENTOLO,
KRUNGU KABAR SLIRAMU GANDENG WONG LIYO..

ANTARANE TULUNGAGUNG LAN KEDIRI,
NGGONMU PAMIT LUNGO BAKAL NGATI-ATI..
ANTARANE TULUNGAGUNG LAN KEDIRI,
LOHMU NETES AKU MUNG SABAR NGUSAPI..

PEPESTHENE AKU KUDU KOYO NGENE,
MBOK YO ILING JANJIMU DEK BIYEN KAE..
PANCEN JANJI KUWI GAMPANG DIUCAPNE,
PUNGKASANE GAWE GELO SAKLAWASE..

reff:
NALIKANE BIYEN NGETERKE LUNGAMU,
ORA TEGO PISAH SUWE RA KETEMU..
ANTARANE TULUNGAGUNG LAN KEDIRI,
NGGONMU NANGIS LOHMU AKU SING NGUSAPI..

MADEP MANTEP NGGONMU BAKAL NIAT LUNGO,
KANGGO CUKUPE BEBRAYAN BALEWISMO..
NING RA NGIRO JEBULE MALAH MENTOLO,
KRUNGU KABAR SLIRAMU GANDENG WONG LIYO..

ANTARANE TULUNGAGUNG LAN KEDIRI,
NGGONMU PAMIT LUNGO BAKAL NGATI-ATI..
ANTARANE TULUNGAGUNG LAN KEDIRI,
LOHMU NETES AKU MUNG SABAR NGUSAPI..

PEPESTHENE AKU KUDU KOYO NGENE,
MBOK YO ILING JANJIMU DEK BIYEN KAE..
PANCEN JANJI KUWI GAMPANG DIUCAPNE,
PUNGKASANE GAWE GELO SAKLAWASE..
—————-
[ver: lyrics]
[id: nzbnnpch]
[ar: Dewi Permatasari]
[ti: Tulungagung Kediri]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:00.08]Tulungagung Kediri
[00:00.08]by: Dewi Permatasari
[00:12.08]
[00:14.08]>>>
[00:15.08]>>
[00:16.08]>
[00:17.08]NALIKANE BIYEN
[00:19.61]NGETERKE LUNGAMU,
[00:24.08]ORA TEGO PISAH
[00:26.38]SUWE RA KETEMU..
[00:30.92]ANTARANE TULUNGAGUNG
[00:34.67]LAN KEDIRI,
[00:38.25]NGGONMU NANGIS LOHMU
[00:41.44]AKU SING NGUSAPI..
[00:45.29]MADEP MANTEP NGGONMU
[00:48.40]BAKAL NIAT LUNGO,
[00:52.25]KANGGO CUKUPE
[00:55.01]BEBRAYAN BALEWISMO..
[00:59.72]NING RA NGIRO
[01:02.03]JEBULE MALAH MENTOLO,
[01:06.82]KRUNGU KABAR SLIRAMU
[01:10.06]GANDENG WONG LIYO..
[01:14.03]
[01:22.31]ANTARANE TULUNGAGUNG
[01:24.99]LAN KEDIRI,
[01:28.40]NGGONMU PAMIT LUNGO
[01:31.83]BAKAL NGATI-ATI..
[01:35.88]ANTARANE TULUNGAGUNG
[01:39.05]LAN KEDIRI,
[01:42.60]LOHMU NETES
[01:45.35]AKU MUNG SABAR NGUSAPI..
[01:50.88]PEPESTHENE
[01:52.64]AKU KUDU KOYO NGENE,
[01:57.55]MBOK YO ILING JANJIMU
[02:00.92]DEK BIYEN KAE..
[02:04.77]PANCEN JANJI
[02:06.89]KUWI GAMPANG DIUCAPNE,
[02:11.93]PUNGKASANE
[02:14.23]GAWE GELO SAKLAWASE..
[02:18.34]
[02:32.89]>>>
[02:33.89]>>
[02:34.89]>
[02:35.89]NALIKANE BIYEN
[02:38.89]NGETERKE LUNGAMU,
[02:42.60]ORA TEGO PISAH
[02:45.52]SUWE RA KETEMU..
[02:49.87]ANTARANE TULUNGAGUNG
[02:53.29]LAN KEDIRI,
[02:57.15]NGGONMU NANGIS LOHMU
[03:00.08]AKU SING NGUSAPI..
[03:04.24]MADEP MANTEP
[03:06.21]NGGONMU BAKAL NIAT LUNGO,
[03:11.32]KANGGO CUKUPE
[03:13.99]BEBRAYAN BALEWISMO..
[03:18.52]NING RA NGIRO
[03:20.89]JEBULE MALAH MENTOLO,
[03:25.74]KRUNGU KABAR SLIRAMU
[03:29.23]GANDENG WONG LIYO..
[03:32.77]
[03:41.13]ANTARANE TULUNGAGUNG
[03:43.56]LAN KEDIRI,
[03:47.29]NGGONMU PAMIT LUNGO
[03:50.52]BAKAL NGATI-ATI..
[03:54.94]ANTARANE TULUNGAGUNG
[03:58.18]LAN KEDIRI,
[04:01.47]LOHMU NETES AKU
[04:04.89]MUNG SABAR NGUSAPI..
[04:09.24]PEPESTHENE
[04:11.59]AKU KUDU KOYO NGENE,
[04:16.50]MBOK YO ILING JANJIMU
[04:20.43]DEK BIYEN KAE..
[04:23.67]PANCEN JANJI KUWI
[04:26.46]GAMPANG DIUCAPNE,
[04:31.06]PUNGKASANE
[04:33.18]GAWE GELO SAKLAWASE..
[04:37.60]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s