Rabi Dulur

Versi: Jithul ft. Fia

Pr :
Kangmas aku wis gede,
Kapan enggal didaupake
Akeh joko sing podo nglamari,
Nanging kangmas sing tak enteni

Lk :
Nimas opo ra kliru,
Sliramu sih keponakanku
Ojo keburu nafsu,
Mengko diguyu tanggamu

Duet :
Mbulan…, mbulan gede
Amadangi jagad rame
Ojo turu sore-sore,
Karep ben cedak jodone

Prawan…, prawan gede
Njaluk rabi karo tanggane
Wong tuwo ora marengake,
Mergo isih dulure dewe

Pr :
Kangmas piye dadine,
Wong tuwo kok ra marengake
Lk :
Becik diwurungake,
Akeh wong liyo kok rabi dulure

reff :
Pr :
Kangmas aku wis gede,
Kapan enggal didaupake
Akeh joko sing podo nglamari,
Nanging kangmas sing tak enteni

Lk :
Nimas opo ra kliru,
Sliramu sih keponakanku
Ojo keburu nafsu,
Mengko diguyu tanggamu

Duet :
Mbulan…, mbulan gede
Amadangi jagad rame
Ojo turu sore-sore,
Karep ben cedak jodone

Prawan…, prawan gede
Njaluk rabi karo tanggane
Wong tuwo ora marengake,
Mergo isih dulure dewe

Pr :
Kangmas piye dadine,
Wong tuwo kok ra marengake
Lk :
Becik diwurungake,
Akeh wong liyo kok rabi dulure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *