Putri Kediri

Versi: Wagiran Pratama

Atiku ra biso lali,
Nganti mati mung tansah tak impi-impi
Sliramu putri kediri,
Pancen manis eseme kang merak ati

Naliko aku ketemu,
Jerone ati tansah kadhodhok rasaku
Saben dino njur ngelamun,
Mikir kowe atiku tansah kayungyun

Putri kediri, gawe trenyuh jroning ati
Satuhu luhur ing budi,
Pantes den pepuji,
Pindane dewi sekartaji

Tansah katon memanise,
Ora ngiro ndudut ati lelewane
Esemmu sing pait madu,
Mbesuk kapan biso sesandhing sliramu

reff :
Atiku ra biso lali,
Nganti mati mung tansah tak impi-impi
Sliramu putri kediri,
Pancen manis eseme kang merak ati

Naliko aku ketemu,
Jerone ati tansah kadhodhok rasaku
Saben dino njur ngelamun,
Mikir kowe atiku tansah kayungyun

Putri kediri, gawe trenyuh jroning ati
Satuhu luhur ing budi,
Pantes den pepuji,
Pindane dewi sekartaji

Tansah katon memanise,
Ora ngiro ndudut ati lelewane
Esemmu sing pait madu,
Mbesuk kapan biso sesandhing sliramu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *