Loro Asmoro

Versi: I’in Yuwandari ft. Jayani

Pr :
Eling rikolo semono,
Angin semilir soyo ndedowo roso
Ketir-ketir jroning pikir,
Opo pancen sliramu ra mikir

Yen to aku tetep tresno
La mbok iyo kroso kelawan rumongso
Opo tego panandangku,
Aduh kangmas rungokno tangisku

Jroning sepi aku tansah angranti
Wanci ratri hanamung tak impi-impi
Batinku angroso rasane wong bingung
Opo iki arane wong nandang wuyung

Kabeh mau yen kelingan,
Koyo-koyo uripku tansoyo nglamprang
Gusti paringo usodo,
Anggonku nandang loro asmoro

reff :
Lk :
Eling rikolo semono,
Angin semilir soyo ndedowo roso
Ketir-ketir jroning pikir,
Opo pancen sliramu ra mikir

Yen to aku tetep tresno
La mbok iyo kroso kelawan rumongso
Opo tego panandangku,
Aduh kangmas rungokno tangisku

Jroning sepi aku tansah angranti
Wanci ratri hanamung tak impi-impi
Batinku angroso rasane wong bingung
Opo iki arane wong nandang wuyung

Kabeh mau yen kelingan,
Koyo-koyo uripku tansoyo nglamprang
Gusti paringo usodo,
Anggonku nandang loro asmoro

reff :
Pr :
Eling rikolo semono,
Angin semilir soyo ndedowo roso
Ketir-ketir jroning pikir,
Opo pancen sliramu ra mikir

Yen to aku tetep tresno
La mbok iyo kroso kelawan rumongso
Opo tego panandangku,
Aduh kangmas rungokno tangisku

Jroning sepi aku tansah angranti
Wanci ratri hanamung tak impi-impi
Batinku angroso rasane wong bingung
Opo iki arane wong nandang wuyung

Kabeh mau yen kelingan,
Koyo-koyo uripku tansoyo nglamprang
Gusti paringo usodo,
Anggonku nandang loro asmoro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *