Trenyuh (suci puspitasari)

Versi: Suci Puspitasari

Pr:
Wiwitane amung nyawang,
Suwe-suwe njur tuwuh katresnan..
Slagamu kang anglam-lami,
Kebak pitakon roso jroning ati..

Senadyan mung bocah nggunung,
Tumlawung gawe atiku bingung..
Po gadu’ yen aku nggayuh,
Sarwo ewuh mergo rasaku trenyuh..

Datan lali,
Bebasan kagowo mati..
Mendah lamun kasembadan..
Ora mung kandheg anggonku kasmaran..

Wilangan songo lan kalih
Mugio welas lan sliramu lilih..
Klopo mudo umpamane,
Leganono aku mung mikir kowe..

reff:
Lk:
Wiwitane amung nyawang,
Suwe-suwe njur tuwuh katresnan..
Slagamu kang anglam-lami,
Kebak pitakon roso jroning ati..

Senadyan mung bocah nggunung,
Tumlawung gawe atiku bingung..
Po gadu’ yen aku nggayuh,
Sarwo ewuh mergo rasaku trenyuh..

Datan lali,
Bebasan kagowo mati..
Mendah lamun kasembadan..
Ora mung kandheg anggonku kasmaran..

Wilangan songo lan kalih
Mugio welas lan sliramu lilih..
Klopo mudo umpamane,
Leganono aku mung mikir kowe..

reff:
Pr:
Wiwitane amung nyawang,
Suwe-suwe njur tuwuh katresnan..
Slagamu kang anglam-lami,
Kebak pitakon roso jroning ati..

Senadyan mung bocah nggunung,
Tumlawung gawe atiku bingung..
Po gadu’ yen aku nggayuh,
Sarwo ewuh mergo rasaku trenyuh..

Datan lali,
Bebasan kagowo mati..
Mendah lamun kasembadan..
Ora mung kandheg anggonku kasmaran..

Wilangan songo lan kalih
Mugio welas lan sliramu lilih..
Klopo mudo umpamane,
Leganono aku mung mikir kowe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *