Rebutan Bokong

Versi: Wagiran Pratama ft. Jithul Sumarji

Lk I:
Reneo mas, kowe tak kandani
Opo kowe, kenal cah ayu kuwi
Waduh-waduh, pancene semok bokonge
Ngiler tenan, yen aku weruh deweke

LK II:
Yen to ngono, podo karo karepku
Bokong gede, pancen klangenanku
Tak rewangi, aku ra biso turu
Mbok yo ngalah, kuwi ngunu bageanku

Duet :
Rebutan…, ojo rebutan
Bokong gede, jo digawe rebutan
Rebutan…, ojo rebutan
Aku pilih mati, yen ra keturutan

Lk I :
Wis-wis yo wis, yen ngunu lotre wae
Bocah kuwi, sopo pilihane

Duet :
Perkoro bokong, jo digawe rebutan
Ojo nganti, ngedohne nggone kekancan

reff :
Lk I:
Reneo mas, kowe tak kandani
Opo kowe, kenal cah ayu kuwi
Waduh-waduh, pancene semok bokonge
Ngiler tenan, yen aku weruh deweke

LK II:
Yen to ngono, podo karo karepku
Bokong gede, pancen klangenanku
Tak rewangi, aku ra biso turu
Mbok yo ngalah, kuwi ngunu bageanku

Duet :
Rebutan…, ojo rebutan
Bokong gede, jo digawe rebutan
Rebutan…, ojo rebutan
Aku pilih mati, yen ra keturutan

Lk I :
Wis-wis yo wis, yen ngunu lotre wae
Bocah kuwi, sopo pilihane

Duet :
Perkoro bokong, jo digawe rebutan
Ojo nganti, ngedohne nggone kekancan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *