Ngenteni Tetesing Tresno

Versi: Jithul Sumarji

Rino lan wengi esemu,
Dadi kembange impenku
Kang tansah tak pujo
Kadyo titise batoro komojoyo

Silireng angin angidul,
Anganti tetesing tresno,
Atiku sujono,
Sumebyar sakutho tan ono warto

reff :
Mung sliramu kang tak anti,
Wong bagus pujanku, memanik ing kalbu
Senadyan sewu penggudo, atiku ra kiro
Kagiwang wong liyo

reff :
Rino lan wengi esemu,
Dadi kembange impenku
Kang tansah tak pujo
Kadyo titise batoro komojoyo

Silireng angin angidul,
Anganti tetesing tresno,
Atiku sujono,
Sumebyar sakutho tan ono warto

reff :
Mung sliramu kang tak anti,
Wong bagus pujanku, memanik ing kalbu
Senadyan sewu penggudo, atiku ra kiro
Kagiwang wong liyo

Nora tak nyono sliramu
Jebul anyidrani janji
Kebak panelongso,
Teko tego gawe kuciwane nolo