Meteng Pitung Sasi

Versi: Wagiran Pratama

Wis rong taun, ing malaysia suwene
Nyambut gawe, keloro-loro rasane
Kabeh kanggo, bojoku sing tak tresnani
Biso gawe omah, kang diimpi-impi

Ora kuat, nggonku ngampah jeroning dodo
Krungu kabar, kowe selingkuh karo tonggo
Tak nyatakne, aku mulih
Aku bali, jebulane kowe meteng pitung sasi

Kowe tegane, gelem meracuni cinta
Tak rewangi, rekoso ing malaysia
Kowe tegane, mung lamis manis janjimu
Tegel mentolo, tego ngapusi aku

Aku lilo, yen kowe wis gawe loro
Loro ati, koyo wis ra biso mari
Pilih ayo, pisah trimo aku ngalah
Timbang urip bareng, sabendino susah

reff :
Wis rong taun, ing malaysia suwene
Nyambut gawe, keloro-loro rasane
Kabeh kanggo, bojoku sing tak tresnani
Biso gawe omah, kang diimpi-impi

Ora kuat, nggonku ngampah jeroning dodo
Krungu kabar, kowe selingkuh karo tonggo
Tak nyatakne, aku mulih
Aku bali, jebulane kowe meteng pitung sasi

Kowe tegane, gelem meracuni cinta
Tak rewangi, rekoso ing malaysia
Kowe tegane, mung lamis manis janjimu
Tegel mentolo, tego ngapusi aku

Aku lilo, yen kowe wis gawe loro
Loro ati, koyo wis ra biso mari
Pilih ayo, pisah trimo aku ngalah
Timbang urip bareng, sabendino susah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *