Konangan (jithul sumarji)

Versi: Jithul ft. Warianti

Pr :
Bola-bali tak kandani,
Kowe ojo mabuk karo judi
Budhal wesuk mulih bengi,
Aku ra tau kok kancani

Lk :
Ning omah aku ra krasan,
Sebab kowe kurang perhatian
Sandang pangan tak golekne
Kenek opo lek turu kok dewe-dewe

Pr :
Konangan, saiki konangan
Kowe ketangkep karo bocah prawan

Lk :
Konangan, kowe yo konangan
Kowe yo duwe simpenan bocah lanang

Pr :
Saiki ayo pegatan,
Dasar kowe wong lanang bajingan

Lk :
Ra usah ndadak pegatan,
Luwih becik ambangun bebrayan

reff :
Pr :
Bola-bali tak kandani,
Kowe ojo mabuk karo judi
Budhal wesuk mulih bengi,
Aku ra tau kok kancani

Lk :
Ning omah aku ra krasan,
Sebab kowe kurang perhatian
Sandang pangan tak golekne
Kenek opo lek turu kok dewe-dewe

Pr :
Konangan, saiki konangan
Kowe ketangkep karo bocah prawan

Lk :
Konangan, kowe yo konangan
Kowe yo duwe simpenan bocah lanang

Pr :
Saiki ayo pegatan,
Dasar kowe wong lanang bajingan

Lk :
Ra usah ndadak pegatan,
Luwih becik ambangun bebrayan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *