Pepujaning Ati

Versi: Suci Puspitasari

Rasaku tan biso lali,
Yen kelingan pepujaning ati
Yen bengi kagowo ngimpi,
Gawang-gawang tansah nggoda ati

Esuk awan kepikiran,
Opo mbesuk biso kasembadan
Anggonku nandang kasmaran,
Duh wong manis, mbok paring wangsulan

Esemanmu anggoda jroning rasaku
Mugo-mugo dadi sisihanku
Tansah kelingan kembange netro
Roso tresnoku soyo ngremboko

Sawangen mbulan ndadari,
Dadi saksi katresnanku iki
Tumelungo asmaramu
Sih katresnanmu tansah tak tunggu

reff :
Rasaku tan biso lali,
Yen kelingan pepujaning ati
Yen bengi kagowo ngimpi,
Gawang-gawang tansah nggoda ati

Esuk awan kepikiran,
Opo mbesuk biso kasembadan
Anggonku nandang kasmaran,
Duh wong manis, mbok paring wangsulan

Esemanmu anggoda jroning rasaku
Mugo-mugo dadi sisihanku
Tansah kelingan kembange netro
Roso tresnoku soyo ngremboko

Sawangen mbulan ndadari,
Dadi saksi katresnanku iki
Tumelungo asmaramu
Sih katresnanmu tansah tak tunggu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *