Tembang Kangen (yunita)


Yunita_4
Versi : Yunita

Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis,
Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis..
Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku,
Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu..

Sumilire angin tansah ndudut kalbu,
Roso kang tak empet agawe loro dadaku..
Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo,
Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi..

reff:
Liwat tembang kangen aku titip tresno,
Opo pancen sliramu uwis ora kroso..
Liwat tembang kangen aku titip sayang..
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang..

Opo lali opo pancen wis ra ngerti,
Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni..
Ngenteni baline endah manise esemmu,
Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku..

reff:
Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis,
Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis..
Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku,
Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu..

Sumilire angin tansah ndudut kalbu,
Roso kang tak empet agawe loro dadaku..
Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo,
Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi..

reff:
Liwat tembang kangen aku titip tresno,
Opo pancen sliramu uwis ora kroso..
Liwat tembang kangen aku titip sayang..
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang..

Opo lali opo pancen wis ra ngerti,
Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni..
Ngenteni baline endah manise esemmu,
Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Yunita]
[ti: Tembang Kangen]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:44]
[id: nubonica]
[00:00.02]Tembang Kangen
[00:00.02]by: Yunita
[00:34.02]
[00:36.02]>>>
[00:37.02]>>
[00:38.02]>
[00:39.02]Wayah wengi
[00:41.07]udan grimis ra uwis-uwis,
[00:45.24]Banyu kang tumetes
[00:47.78]dadi saksi nggonku nangis..
[00:52.64]Wong sing tak tresnani
[00:55.57]tego ninggalake aku,
[00:59.74]Suwung jeroning uripku
[01:03.11]yen ora ono sliramu..
[01:08.58]Sumilire angin
[01:11.26]tansah ndudut kalbu,
[01:15.74]Roso kang tak empet
[01:18.05]agawe loro dadaku..
[01:22.78]Liwat tembang kangen
[01:25.82]mugo biso dadi tombo,
[01:29.98]Tombo kangen iki
[01:33.29]nandang wuyung rino wengi..
[01:37.84]
[01:50.19]>>>
[01:51.19]>>
[01:52.19]>
[01:53.19]Liwat tembang kangen
[01:56.18]aku titip tresno,
[01:59.70]Opo pancen sliramu
[02:03.25]uwis ora kroso..
[02:07.73]Liwat tembang kangen
[02:10.47]aku titip sayang..
[02:14.94]Tresnaku mring sliramu
[02:18.31]ora biso ilang..
[02:23.02]Opo lali opo pancen
[02:27.22]wis ra ngerti,
[02:30.65]Sak tenane aku
[02:33.20]mung tansah setyo ngenteni..
[02:37.61]Ngenteni baline
[02:40.66]endah manise esemmu,
[02:44.95]Liwat tembang kangen
[02:48.01]iki wujud katresnanku..
[02:52.98]
[03:20.89]>>>
[03:21.89]>>
[03:22.89]>
[03:23.89]Wayah wengi
[03:25.89]udan grimis ra uwis-uwis,
[03:29.49]Banyu kang tumetes
[03:32.61]dadi saksi nggonku nangis..
[03:37.26]Wong sing tak tresnani
[03:40.25]tego ninggalake aku,
[03:44.35]Suwung jeroning uripku
[03:47.22]yen ora ono sliramu..
[03:52.69]Sumilire angin
[03:56.12]tansah ndudut kalbu,
[04:00.23]Roso kang tak empet
[04:02.52]agawe loro dadaku..
[04:06.76]Liwat tembang kangen
[04:09.55]mugo biso dadi tombo,
[04:14.10]Tombo kangen iki
[04:17.28]nandang wuyung rino wengi..
[04:21.87]
[04:33.07]>>>
[04:34.07]>>
[04:35.07]>
[04:36.07]Liwat tembang kangen
[04:39.65]aku titip tresno,
[04:43.56]Opo pancen sliramu
[04:46.61]uwis ora kroso..
[04:50.91]Liwat tembang kangen
[04:53.77]aku titip sayang..
[04:58.12]Tresnaku mring sliramu
[05:01.54]ora biso ilang..
[05:06.70]Opo lali opo pancen
[05:10.25]wis ra ngerti,
[05:13.92]Sak tenane aku
[05:16.22]mung tansah setyo ngenteni..
[05:20.83]Ngenteni baline
[05:23.44]endah manise esemmu,
[05:27.55]Liwat tembang kangen
[05:30.67]iki wujud katresnanku..
[05:35.52]
————-
Preview:

Advertisements

5 thoughts on “Tembang Kangen (yunita)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s