Tembang Kangen (yunita)

Versi : Yunita

Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis,
Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis..
Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku,
Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu..

Sumilire angin tansah ndudut kalbu,
Roso kang tak empet agawe loro dadaku..
Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo,
Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi..

reff:
Liwat tembang kangen aku titip tresno,
Opo pancen sliramu uwis ora kroso..
Liwat tembang kangen aku titip sayang..
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang..

Opo lali opo pancen wis ra ngerti,
Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni..
Ngenteni baline endah manise esemmu,
Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku..

reff:
Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis,
Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis..
Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku,
Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu..

Sumilire angin tansah ndudut kalbu,
Roso kang tak empet agawe loro dadaku..
Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo,
Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi..

reff:
Liwat tembang kangen aku titip tresno,
Opo pancen sliramu uwis ora kroso..
Liwat tembang kangen aku titip sayang..
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang..

Opo lali opo pancen wis ra ngerti,
Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni..
Ngenteni baline endah manise esemmu,
Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku..

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *