Limo SMS

Versi: Wafiran Pratama ft. Fia

Pr :
Ora nyono mas, aku ugo ra ngiro
Nyekel HP mung kok gawe sembrono
Sabendino SMSan karo sopo
Mbok ojo ngono atiku digawe loro

Lk :
Sabar disik dik, ojo gampang cemburu
Nadyan akeh SMS telpun sing mlebu
Telpun iki gawe petung nyambut gawe
Golek sandang pangan ing saben dinane

Pr :
Iki lho mas, iki lho SMS sing mlebu
Lima SMS isine cinta padamu
Iki lho mas, iki lho SMS-se sopo
Tulisane kabeh mung kondo tresno

Lk :
Kiro-kiro dik, iki wong salah kirim
Mergo kleru, deweke mesti isin
Pr :
Ra percoyo, mergo aku weruh dewe
SMS kuwi kabeh, kondo tresno kowe

reff :
Pr :
Ora nyono mas, aku ugo ra ngiro
Nyekel HP mung kok gawe sembrono
Sabendino SMSan karo sopo
Mbok ojo ngono atiku digawe loro

Lk :
Sabar disik dik, ojo gampang cemburu
Nadyan akeh SMS telpun sing mlebu
Telpun iki gawe petung nyambut gawe
Golek sandang pangan ing saben dinane

Pr :
Iki lho mas, iki lho SMS sing mlebu
Lima SMS isine cinta padamu
Iki lho mas, iki lho SMS-se sopo
Tulisane kabeh mung kondo tresno

Lk :
Kiro-kiro dik, iki wong salah kirim
Mergo kleru, deweke mesti isin
Pr :
Ra percoyo, mergo aku weruh dewe
SMS kuwi kabeh, kondo tresno kowe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *