Ali Ali Emas Kuning

Versi: Hestu

Ali-ali ing drijimu,
Tenane tali tresno bebasane
Emane ra biso njogo
Ning saikine uwis maleh rupo

Ali-ali emas kuning,
Wis maleh emas kuning dadi putih,
Opo pancen uwis lali
Tondo tresnaku ora diopeni

Ali-ali emas kuning,
Opo biyen sliramu ra eling
Tondo tresno ngikat janji
Yen sliramu ora bakal lali

Ali-ali emas kuning,
Ra ngiro dadi duweke wong liyo
Tego ninggalake aku
Lali sumpahmu, wis lali janjimu

reff :
Ali-ali ing drijimu,
Tenane tali tresno bebasane
Emane ra biso njogo
Ning saikine uwis maleh rupo

Ali-ali emas kuning,
Wis maleh emas kuning dadi putih,
Opo pancen uwis lali
Tondo tresnaku ora diopeni

Ali-ali emas kuning,
Opo biyen sliramu ra eling
Tondo tresno ngikat janji
Yen sliramu ora bakal lali

Ali-ali emas kuning,
Ra ngiro dadi duweke wong liyo
Tego ninggalake aku
Lali sumpahmu, wis lali janjimu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *