Lali (yety)

Versi: Yety S.

Mas…, uwis cukup…
Kowe lungo ninggalno aku…
Mung sliramu katresnanku…
Rino wengi sing tak tunggu

Mas…, opo lali…
Yen sliramu gawe janji
Urip mulyo dadi siji
Nanging sliramu ora bali

Jarene tresno, jarene setyo
Nanging nyatane kowe lungo
Jarene janji, jare nyawiji
Nanging nyatane, kok mblenjani

Penjalukku yo mung siji
Kowe enggal, enggal bali

reff :
Mas…, uwis cukup…
Kowe lungo ninggalno aku…
Mung sliramu katresnanku…
Rino wengi sing tak tunggu

Mas…, opo lali…
Yen sliramu gawe janji
Urip mulyo dadi siji
Nanging sliramu ora bali

Jarene tresno, jarene setyo
Nanging nyatane kowe lungo
Jarene janji, jare nyawiji
Nanging nyatane, kok mblenjani

Penjalukku yo mung siji
Kowe enggal, enggal bali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *