Gedong Jimat

Versi: Nunung Alvi

Masih kebayang, demenan karo sampean
Lawas hubungan, kula karo sampean
Tapi nang apa, mutusaken cinta
Apa salahe apa sih lantarane

Bengen wis janji jare arep setia
Tapi nyatane kakang gawe sulaya
Kulane emong, yen ditinggal lunga
Aduh wong ganteng, alim kaya arjuna

reff :
Dipuja, dimanja mung cuma sampean
Sejagad buana ya cuma sampean

Sapa sih wonge sing ora kedanan
Yen deleng wong ganteng atine seneng
Gedong jimat pusaka keraton
Aja ngemat kula rasa ketuwon

Bengen wis janji jare arep setia
Tapi nyatane kakang gawe sulaya
Kulane emong, yen ditinggal lunga
Aduh wong ganteng, alim kaya arjuna

reff :
Dipuja, dimanja mung cuma sampean
Sejagad buana ya cuma sampean

Sapa sih wonge sing ora kedanan
Yen deleng wong ganteng atine seneng
Gedong jimat pusaka keraton
Aja ngemat kula rasa ketuwon

Bengen wis janji jare arep setia
Tapi nyatane kakang gawe sulaya
Kulane emong, yen ditinggal lunga
Aduh wong ganteng, alim kaya arjuna

Aduh wong ganteng, alim kaya arjuna
Aduh wong ganteng, alim kaya arjuna
Aduh wong ganteng, alim kaya arjuna
Aduh wong ganteng, alim kaya arjuna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *