Emong Digawa Demenan

Versi: Nunung Alvi

Wis pirang-pirang, alesan wong lanang
Mangkat sing umah,ngomonge akeh kerjaan
Padahal niate cuma alesan
Nyatane sampean lagi demenan

Apa bli kelingan, janji wong loroan
Janji sampean, bli bakal gawe temenan
Nyatane sekien sampean dusta
Bli ingat, ingat akan keluarga

reff :
Getun tinemu mburi ,
Percuma kula due laki
Yen urip sering nyakiti
Sering nggawe lara ati
Bagen ora due laki

Punya bli kanggo kadiran
Najan cukup sandang lan pangan
Sedih mangan pikiran
kesiksa terus-terusan
Mung bli kalah demenan

Apa bli kelingan, janji wong loroan
Janji sampean, bli bakal gawe temenan
Nyatane sekien sampean dusta
Bli ingat, ingat akan keluarga

reff :
Getun tinemu mburi ,
Percuma kula due laki
Yen urip sering nyakiti
Sering nggawe lara ati
Bagen ora due laki

Punya bli kanggo kadiran
Najan cukup sandang lan pangan
Sedih mangan pikiran
kesiksa terus-terusan
Mung bli kalah demenan

Wis pirang-pirang, alesan wong lanang
Mangkat sing umah,ngomonge akeh kerjaan
Padahal niate cuma alesan
Nyatane sampean lagi demenan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *