Entok Entokan

Versi: Dedy Swara

Kita kapok due demenan,
Karo pelayan cangkingan
Sekien kita entok-entokan,
Dasar pelayan wis ganti lanang

Endhas blenger kenang deler,
Sekien kita diuber-uber
Motor wis manjing gadean,
Kanggo nginung lan demenan

reff :
Nutugi amare setan,
Sampe kita klendang kleweran
Gara-gara mabok minuman,
Darti sampe jaluk pegatan

Bengen sugih batur ngargai,
Barang mlarat pada ngadohi
Kita diusir ning rabi,
Sekien kita balike mendi

Endhas blenger kenang deler,
Sekien kita diuber-uber
Motor wis manjing gadean,
Kanggo nginung lan demenan

reff :
Nutugi amare setan,
Sampe kita klendang kleweran
Gara-gara mabok minuman,
Darti sampe jaluk pegatan

Bengen sugih batur ngargai,
Barang mlarat pada ngadohi
Kita diusir ning rabi,
Sekien kita balike mendi

Kita kapok due demenan,
Karo pelayan cangkingan
Sekien kita entok-entokan,
Dasar pelayan wis ganti lanang

Endhas blenger kenang deler,
Sekien kita diuber-uber
Motor wis manjing gadean,
Kanggo nginung lan demenan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *