Sir Siran (reny farida)

Versi: Reny Farida

Padhang ulan ring wayah bengi,
Isun niteni, malem tanggal limolas..
Mrono mrene, akeh wong sir-siran
Lanang yo wadon, podo gandengan tangan..

Ring dalanan,
Ono hang ring pojokan..
Janji.. ngucap janji
Urip.. kepingin bareng..

reff :
Padahng ulan ring pesisir,
Dadi langganan, panggonane sir-siran..
Sun temokaken, podo pathing kleleran
Tuwek enom ajuh, podo demen sir-siran..

Ombak pesisir,
Riko milu nyakseni..
Sepi..sawangane sepi,
Asyik..bisik-bisikan..

reff :
Sir-siran, yo demenan
Mulo akeh wong edan,
Tandangane sir-siran..
Sir-siran, yo demenan
Kadhung wis keseron,
Sing iling paran-paran..

Padhang ulan ring pesisir,
Dadi langganan, panggonane sir-siran..
Sun temokaken, podo pathing kleleran
Tuwek enom ajuh, podo demen sir-siran..

Ombak pesisir,
Riko milu nyakseni..
Sepi..sawangane sepi,
Asyik..bisik-bisikan..

reff :
Sir-siran, yo demenan
Mulo akeh wong edan,
Tandangane sir-siran..
Sir-siran, yo demenan
Kadhung wis keseron,
Sing iling paran-paran..

Sir-siran, yo demenan
Mulo akeh wong edan,
Tandangane sir-siran..
Sir-siran, yo demenan
Kadhung wis keseron..
Sing iling paran-paran
Mulo yo mulane,
Enget sak durunge..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *