Kembang Pinggir Dalan

Versi: Adistya Mayasari

MUNG KEMBANG PINGGIR DALAN
MELETHIK MEKAR SING ONO HANG NYIRAM
DITERAK PANAS LAN UDAN
LELES URIP NONG LEMAH PRUJUKAN

NAWI GETUN RING MBURIAN
DEMEN NONG ISUN RIKO NOLEH PARAN
OJO ALANG-ALANG MOLO
BANGUR RIKO METHIKO KEMBANG LIYO

reff :
ISUN IKI DUDU KEMBANG PETHETAN
SUN SING PANTES RIKO EJAK SESANDHINGAN
ISUN IKI DUDU KEMBANG HANG ASRI
SUN RUMONGSO SING DUWE GONDO WANGI

MULO WIS LALEKENO BAEN
ANGGEPEN SING ONO KOYO ANGIN
ISUN MUNG KEMBANG PINGGIR DALAN
GOBOT LEBU SING ASRI DISAWANG

reff :
ISUN IKI DUDU KEMBANG PETHETAN
SUN SING PANTES RIKO EJAK SESANDHINGAN
ISUN IKI DUDU KEMBANG HANG ASRI
SUN RUMONGSO SING DUWE GONDO WANGI

MULO WIS LALEKENO BAEN
ANGGEPEN SING ONO KOYO ANGIN
ISUN MUNG KEMBANG PINGGIR DALAN
GOBOT LEBU SING ASRI DISAWANG

ISUN MUNG KEMBANG PINGGIR DALAN
GOBOT LEBU SING ASRI DISAWANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *