Kari Pait

Versi: Adistya Mayasari

Kari pait rasane, kari pedes krosone
Sakat krungu riko yo wis duwe maning
Sampek seneb rasane,munggah panas ring ati
Sing percoyo riko koyo gedigi

Isun setuhune wong wadon,
Yo hang milih methik kembang
Sing getun isun riko tinggal,
Magih akeh kembang, hang ono ring dalan

Kari pait rasane, kari pedes krosone

reff :
Menyango…, menyango hang adoh
Ojo ngaton ring moto
Gawanen welas iki,
Tanduren ring wong liyo

Opo mrujuk opo urip,
Mulo riko wong lanang sing keneng diaboti
Entek manise kari sepahe,
Riko golet ganti

Kari pait rasane, kari pedes krosone

reff :
Menyango…, menyango hang adoh
Ojo ngaton ring moto
Gawanen welas iki,
Tanduren ring wong liyo

Opo mrujuk opo urip,
Mulo riko wong lanang sing keneng diaboti
Entek manise kari sepahe,
Riko golet ganti

Mulo riko wong lanang sing keneng diaboti
Entek manise kari sepahe, riko golet ganti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *