Gadugno

Versi: Reny Farida

Angin hang semilir,
Tulung gadugno kangen isun iki
Nong larene hang ono ring kono,
Mergo kangen wis keliwat yoro

Manuk hang semliwer,
Tulung gendingno kanggo larene
Mugo-mugo biso ayem atine,
Kadung wis krungu, gending kesenengane

reff :
Aduh eman…,
Isun wis sing biso nahan
Kepingin ketemu,
Ambi riko sigarane nyowo

Aduh eman…,
Opo tah riko keroso
Kadung isun kangen,
Kangen ambi awak riko

Kepingin disanding,
Ning kene keloronan
Yo sing arep maning,
Riko tinggal menyang

Angin hang semilir,
Tulung gadugno kangen isun iki
Nong larene hang ono ring kono,
Mergo kangen wis keliwat yoro

Manuk hang semliwer,
Tulung gendingno kanggo larene
Mugo-mugo biso ayem atine,
Kadung wis krungu, gending kesenengane

reff :
Aduh eman…,
Isun wis sing biso nahan
Kepingin ketemu,
Ambi riko sigarane nyowo

Aduh eman…,
Opo tah riko keroso
Kadung isun kangen,
Kangen ambi awak riko

Kepingin disanding,
Ning kene keloronan
Yo sing arep maning,
Riko tinggal menyang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *