Wayah Mekar

Versi: Reny Farida

Sisik melik ayu rupane
Sawangane bingung atine
Paran salah lan mergane
Iluh mili koyo derese udan

Ulan tulung lan kudangeno
Wenono sitik sorote yoro
Kadung biso nyampekeno
Kang diangen weruh atine

reff :
Duh kepincut yoro atine
Separo ati ono ring endi
Siro sing salah iku lumrahe
Dung wis wayah sopo ngalangi

Duh kepincut yoro atine
Separo ati ono ring endi
Siro sing salah iku lumrahe
Dung wis wayah sopo ngalangi

reff :
Sisik melik ayu rupane
Sawangane bingung atine
Paran salah lan mergane
Iluh mili koyo derese udan

Ulan tulung lan kudangeno
Wenono sitik sorote yoro
Kadung biso nyampekeno
Kang diangen weruh atine

reff :
Duh kepincut yoro atine
Separo ati ono ring endi
Siro sing salah iku lumrahe
Dung wis wayah sopo ngalangi

Duh kepincut yoro atine
Separo ati ono ring endi
Siro sing salah iku lumrahe
Dung wis wayah sopo ngalangi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *