Sawi Buki

Versi: Catur Arum

Samar padang, nyiru kuning
Ring pojok wetan
Kari gancang, kadung mlaku
Isun riko tinggal

Eling bengen, kadung mangan
Isun riko dulang
Mlaku bareng, kari jangget
Gandengan tangan

Kembang semojo,
Ojo riko tandur ring kono
Mulo loro,
Kudangan digandeng wong liyo

Koyo-koyo ring dunyo,
Sing ono menungso
Kari merem nono maning,
Tonggo riko gowo

reff :
He…opo tah riko,
Sing ono hang nggape maning
He…opo tah riko,
opo sing wangi maning

Mulo kadung wis seneng,
Sing perduli sopo hang duwe
Ati kadung kesengsem,
Sawi buki rasane roti

reff :
Kembang semojo,
Ojo riko tandur ring kono
Mulo loro,
Kudangan digandeng wong liyo

Koyo-koyo ring dunyo,
Sing ono menungso
Kari merem nono maning,
Tonggo riko gowo

reff :
He…opo tah riko,
Sing ono hang nggape maning
He…opo tah riko,
opo sing wangi maning

Mulo kadung wis seneng,
Sing perduli sopo hang duwe
Ati kadung kesengsem,
Sawi buki rasane roti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *