Urip Sing Urip Mati Sing Mati

Versi: Adistya Mayasari

Yo wis kesel isun,
Yo wis gagem isun
Masiyo ngasor,
Riko tetep sing ngereken

Sun akoni salah,
Isun ngomong sing ati-ati
Dadine pisah, sing weruho
Ati magih abot

Tapi sego wis kadung, dadi jenang
Awak riko sing nyepuroni

reff :
Kelendi isun ngilangi,
Roso salah nong ati
Setuhune magih welas ati iki

Paran hang sun lakoni,
Gawe riko luluh ati
Myakne isun biso nebus salah iki

Urip sing koyo urip,
Mati sing koyo mati
Kepikiran sing arep mangan

Urip sing koyo urip,
Mati sing koyo mati
Kebingungan…

reff :
Sun akoni salah,
Isun ngomong sing ati-ati
Dadine pisah, sing weruho
Ati magih abot

Tapi sego wis kadung, dadi jenang
Awak riko sing nyepuroni

reff :
Kelendi isun ngilangi,
Roso salah nong ati
Setuhune magih welas ati iki

Paran hang sun lakoni,
Gawe riko luluh ati
Myakne isun biso nebus salah iki

Urip sing koyo urip,
Mati sing koyo mati
Kepikiran sing arep mangan

Urip sing koyo urip,
Mati sing koyo mati
Kebingungan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *