Sing Ono Mageri

Versi: Catur Arum

Banyuwangi sing ono mageri,
Dung riko golet kembang hang asri
Ojo bingung ngeduhung lan kelayung-layung
Mesti ono kembang hang didemeni

Banyuwangi sing ono mageri,
Dung riko golet gondho hang wangi
Ojo rekoso nelongso lan keroso-roso
Magih akeh kembang idaman riko

reff :
Lancing lan perawane,
Nebyar arum ring tamansari
Milih methik sak karepe atine
Ojo sampek getun pungkasane

Lancing lan perawane,
Sing kurang-kurang sedalan-dalan
Akeh rupo macem lan piliane
Nyepak nyandhung ring lurung ibarate

reff :
Banyuwangi sing ono mageri,
Dung riko golet kembang hang asri
Ojo bingung ngeduhung lan kelayung-layung
Mesti ono kembang hang didemeni

Banyuwangi sing ono mageri,
Dung riko golet gondho hang wangi
Ojo rekoso nelongso lan keroso-roso
Magih akeh kembang idaman riko

reff :
Lancing lan perawane,
Nebyar arum ring tamansari
Milih methik sak karepe atine
Ojo sampek getun pungkasane

Lancing lan perawane,
Sing kurang-kurang sedalan-dalan
Akeh rupo macem lan piliane
Nyepak nyandhung ring lurung ibarate

Lancing lan perawane,
Nebyar arum ring tamansari
Milih methik sak karepe atine
Ojo sampek getun pungkasane

Lancing lan perawane,
Sing kurang-kurang sedalan-dalan
Akeh rupo macem lan piliane
Nyepak nyandhung ring lurung ibarate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *