Salah Paran

Versi: Reny Farida

Perih ring ati iki,
Koyo ketunceb gelati
Loro nong dodo iki,
Sampek koyo’ kepingin mati

Riko hang isun welasi,
Tego gawe loro ati
Sing kuat nyonggo loro iki,
Batin perih koyo disileti

reff :
Paran.., isun salah paran
Riko tego, ninggal sak enake
Paran.., isun salah paran
Riko ninggal, kok tanpo jalaran

Kadhung isun weruh,
Riko kok kari nggaluh
Kesel wis isun nggayuh,
Welas riko hang koyo wuruh

reff :
Perih ring ati iki,
Koyo ketunceb gelati
Loro nong dodo iki,
Sampek koyo’ kepingin mati

Riko hang isun welasi,
Tego gawe loro ati
Sing kuat nyonggo loro iki,
Batin perih koyo disileti

reff :
Paran.., isun salah paran
Riko tego, ninggal sak enake
Paran.., isun salah paran
Riko ninggal, kok tanpo jalaran

Kadhung isun weruh,
Riko kok kari nggaluh
Kesel wis isun nggayuh,
Welas riko hang koyo wuruh

Paran.., isun salah paran
Riko tego, ninggal sak enake
Paran.., isun salah paran
Riko ninggal, kok tanpo jalaran

Kadhung isun weruh,
Riko kok kari nggaluh
Kesel wis isun nggayuh,
Welas riko hang koyo wuruh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *