Layune Kembang

Versi: Dian Ratih

MANIS MULO OMONG RIKO.
MANISE YO NGALAHI MADU
KADHUNG ISUN WIS PERCOYO,
OSING DUWE ATI RAGU

DHUWUR MULO OMONG RIKO,
PODHO LANGIT LAPIS PITU
KADHUNG RIKO DIPERCOYO,
NGOMONG OJO SUKUR METU

reff :
KANG…, OJO RIKO ANGGEP KANG
ISUN IBARATE KEMBANG
KADHUNG KEMBANGE WIS LAYU KANG,
KEMBANG TERUS RIKO BUANG

KANG MULIHO NYANG ISUN KANG,
UMPAMANE KOYO MADU
SENAJAN KEMBANGE WIS LAYU KANG,
RIKO KEPINGIN KETEMU

SENAJAN KEMBANGE WIS LAYU KANG,
RIKO KEPINGIN KETEMU

MANIS MULO OMONG RIKO.
MANISE YO NGALAHI MADU
KADHUNG ISUN WIS PERCOYO,
OSING DUWE ATI RAGU

reff :
KANG…, OJO RIKO ANGGEP KANG
ISUN IBARATE KEMBANG
KADHUNG KEMBANGE WIS LAYU KANG,
KEMBANG TERUS RIKO BUANG

KANG MULIHO NYANG ISUN KANG,
UMPAMANE KOYO MADU
SENAJAN KEMBANGE WIS LAYU KANG,
RIKO KEPINGIN KETEMU

SENAJAN KEMBANGE WIS LAYU KANG,
RIKO KEPINGIN KETEMU

DHUWUR MULO OMONG RIKO,
PODHO LANGIT LAPIS PITU
KADHUNG RIKO DIPERCOYO,
NGOMONG OJO SUKUR METU

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *