Banyu Susu

Versi: Reny Farida

Jare basanane wong banyuwangi,
Kelembene roti yo roti
Riko sing iling bengen yo bengene
Saiki riko wis lali

Riko loro isun sambangi,
Sing sun pikir raino bengi
Riko isun rumat setengah mati,
Koyo wong laki rabi

reff :
Gedigu welase isun nong riko,
Riko susah isun nelongso
Sak balike riko nong awak isun,
Gawene mung ngloro ati

Banyu susu yo dibales,
Ambi banyu segoro
Isun kantru-kantru ngerasakaken
Kok riko biso mentolo

Riko loro isun sambangi,
Sing sun pikir raino bengi
Riko isun rumat setengah mati,
Koyo wong laki rabi

reff :
Gedigu welase isun nong riko,
Riko susah isun nelongso
Sak balike riko nong awak isun,
Gawene mung ngloro ati

Banyu susu yo dibales,
Ambi banyu segoro
Isun kantru-kantru ngerasakaken
Kok riko biso mentolo

Riko loro isun sambangi,
Sing sun pikir raino bengi
Riko isun rumat setengah mati,
Koyo wong laki rabi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *