Bojo Simpenan (cak rul)

Cak-Rul_2
Versi: Cak Rul

Tresnaku marang sliramu,
Paribasan sundhul langit pitu..
Rino wengi mung kelingan,
Nadyan sliramu mung bojo simpenan..

Tak rewangi cing-kucingan,
Karo bojo aku wedi konangan..
Repote andum katresnan,
Wis lumrahe wong duwe bojo simpenan..

reff:
Sueneng jeng sliramu, wong ayu
Ojo nganti nduwe loro ati..
Senajan ora dadi bojo resmi,
Percoyo-o tresnaku tandus neng ati..

Yen aku jeng wis kadhung kepranan,
Wong kasmaran ora nggagas kahanan..
Amergo aku iki wis bebrayan,
Tak pekso sliramu dadi simpenan..

Roso tresno kang sejati,
Kabeh mau peparinge gusti..
Ojo nganti mbok cidrani,
Najan sliramu dudu’ bojo resmi..

reff:
Tresnaku marang sliramu,
Paribasan sundhul langit pitu..
Rino wengi mung kelingan,
Nadyan sliramu mung bojo simpenan..

Tak rewangi cing-kucingan,
Karo bojo aku wedi konangan..
Repote andum katresnan,
Wis lumrahe wong duwe bojo simpenan..

reff:
Sueneng jeng sliramu, wong ayu
Ojo nganti nduwe loro ati..
Senajan ora dadi bojo resmi,
Percoyo-o tresnaku tandus neng ati..

Yen aku jeng wis kadhung kepranan,
Wong kasmaran ora nggagas kahanan..
Amergo aku iki wis bebrayan,
Tak pekso sliramu dadi simpenan..

Roso tresno kang sejati,
Kabeh mau peparinge gusti..
Ojo nganti mbok cidrani,
Najan sliramu dudu’ bojo resmi..
——————–
[ver: lyrics]
[id: iholohch]
[ar: Cak Rul]
[ti: Bojo Simpenan]
[al: Jhandut ]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:35]
[00:00.08]Bojo Simpenan
[00:00.08]by: Cak Rul
[00:23.08]
[00:25.08]>>>
[00:26.08]>>
[00:27.08]>
[00:28.08]Tresnaku marang sliramu,
[00:33.08]Paribasan sundhul langit pitu..
[00:39.99]Rino wengi mung kelingan,
[00:46.07]Nadyan sliramu mung bojo simpenan..
[00:53.02]
[00:55.14]Tak rewangi cing-kucingan,
[00:59.44]Karo bojo aku wedi konangan..
[01:06.93]Repote andum katresnan,
[01:12.85]Wis lumrahe wong duwe bojo simpenan..
[01:19.67]
[01:46.35]>>>
[01:47.35]>>
[01:48.35]>
[01:49.35]Sueneng jeng sliramu, wong ayu
[01:55.45]Ojo nganti nduwe loro ati..
[02:02.55]Senajan ora dadi bojo resmi,
[02:09.11]Percoyo-o tresnaku tandus neng ati..
[02:15.94]Yen aku jeng wis kadhung kepranan,
[02:22.72]Wong kasmaran ora nggagas kahanan..
[02:29.69]Amergo aku iki wis bebrayan,
[02:35.90]Tak pekso sliramu dadi simpenan..
[02:41.99]
[02:44.00]Roso tresno kang sejati,
[02:49.74]Kabeh mau peparinge gusti..
[02:57.07]Ojo nganti mbok cidrani,
[03:03.37]Najan sliramu dudu’ bojo resmi..
[03:10.46]
[03:37.03]>>>
[03:38.03]>>
[03:39.03]>
[03:40.03]Tresnaku marang sliramu,
[03:44.84]Paribasan sundhul langit pitu..
[03:52.56]Rino wengi mung kelingan,
[03:58.35]Nadyan sliramu mung bojo simpenan..
[04:04.44]
[04:07.09]Tak rewangi cing-kucingan,
[04:10.55]Karo bojo aku wedi konangan..
[04:19.08]Repote andum katresnan,
[04:25.11]Wis lumrahe wong duwe bojo simpenan..
[04:31.82]
[04:59.27]>>>
[05:00.27]>>
[05:01.27]>
[05:02.27]Sueneng jeng sliramu, wong ayu
[05:08.18]Ojo nganti nduwe loro ati..
[05:15.09]Senajan ora dadi bojo resmi,
[05:21.68]Percoyo-o tresnaku tandus neng ati..
[05:28.21]
[05:29.03]Yen aku jeng wis kadhung kepranan,
[05:35.37]Wong kasmaran ora nggagas kahanan..
[05:42.33]Amergo aku iki wis bebrayan,
[05:48.80]Tak pekso sliramu dadi simpenan..
[05:54.96]
[05:57.26]Roso tresno kang sejati,
[06:02.43]Kabeh mau peparinge gusti..
[06:09.65]Ojo nganti mbok cidrani,
[06:15.61]Najan sliramu dudu’ bojo resmi..
[06:23.33]
————-
Preview:

Advertisements

Ngamen 9

Ngamen 9
Ciptaan : Bayu Sanjaya
Vokal : Eny Sagita
Produksi : Aini Record

Pak’e, kulo pamit budhal nyambut gawe
Kulo nyuwun, dungo restune
Mbok’e, kulo pethuk karo cowok kae
Ngguya ngguyu, mesam mesem nyawang aku

Pak’e , pak’e mbok’e
Nanging kulo ra kesusu nggugu
Nggugu karepe nafsu

Kulo budhal nyambut gawe, mugo lancar rejekine
Mugo mugo, biso mbangun omah gede
Kulo budhal nyambut gawe, mugo lancar rejekine
Mugo mugo, biso nyaur utange

reff :
Telung taun aku kerjo ning restoran
Saben bengi aku golek duwit ceperan
Kumpul bareng ngamen bareng cah proyekan
Sing penting kenek nggo tuku jajan camilan

Muleh ngamen kabeh , podo cecangkruk’an
Ning pinggir ndalan karo gitaran
Ngguya ngguyu nyawang bocah pacaran
Karepe yo pengen nduwe gandhengan

kembali ke atas..pak’e,kulo pamit…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TEeYdaacUPA

Medial

Medial
Ciptaan : Agus
Vokal : Aas Rolani
Produksi : ??

Pengene kula, ngabdi ning laki
Susah lan seneng, bareng nglakoni
Sayange kakang, ora perduli
Kaya bli puas, ning rabi siji

Mambu pupur lan minyak wangi
Yen sampean balik ning rabi
Priwen arep mbakti ning laki
Yen makan ati

reff :
Kecanthol rangda sabrang kulon
Klalen rabi, uga pengen kelon

Kegembang ning pelayan kafe
Kula rabi, dianggep sepele

Nyiksa batin nyiksa perasaan
Ndeleng kakang ati selalu
Medial..medial..medial..medial
Tingkahe slalu gawe medial

reff :
kembali ke atas..pengene kula,ngabdi…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=MsAddLyyL8o

Aja Ninggalaken

Aja Ninggalaken
Ciptaan : E. Thorikin
Vokal : Aas Rolani
Produksi : ??

Kang kulae melu, aja ninggalaken
Sun masih demen, kula masih kangen

Najan lunga mendi, pasti tek tiburi
Kulae emong, ditinggal kari

Najan ning lautan, najan ning pegunungan
Hoooo…ooooo…oooo…,
Bagen kula melu, kang kulae melu

reff :
Rasa ning ati, kula emong pisah
Pengen kesanding, bareng segena

Sun bli bakal mundur, ngadepi rintangan
Sebab sun demen, karo sampean

Rasa demen lan kangen, ora kejagan
Kang kulae melu, aja ninggalaken
Sun masih demen, kula masih kangen

reff :
Rasa ning ati, kula emong pisah
Pengen kesanding, bareng segena

Sun bli bakal mundur, ngadepi rintangan
Sebab sun demen, karo sampean

Rasa demen lan kangen, ora kejagan
Kang kulae melu, aja ninggalaken
Sun masih demen, kula masih kangen

Najan lunga mendi, pasti tek tiburi
Kulae emong, ditinggal kari

Najan ning lautan, najan ning pegunungan
Hoooo…ooooo…oooo…,
Bagen kula melu, kang kulae melu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-vejEq4mQDA

Ngajak Balen (aas rolani)

Ngajak Balen
Ciptaan : E. Thorikin
Vokal : Aas Rolani
Produksi : ??

SING BENGEN WIS AJA, AJA DITANGISI
LAN WIS ORA USAH, SAMPEAN GETUNI
PERCUMA SAMPEAN TEKA, KULA ORA NERIMA
WIS CUKUP RASANE , KULA DIGAWE LARA

BONGGANE SAPA, SING NGGAWE LANTARAN
NANG NGAPA SEKIEN, TEKA NGAJAK BALEN

reff :
SUN WIS ORA SUDI, DUH LARA NING ATI
KAYA SAMPE MATI, BLI BISA LALI

MENDING SUN DEWEKAN, DADI RANGDAAN
TENIMBANG AKHIRE, NYIKSA NING BADAN
PERCUMA SUN DUWE LAKI, LARA NING ATI

BONGGANE SAPA, SING NGGAWE LANTARAN
NANG NGAPA SEKIEN, TEKA NGAJAK BALEN

reff :
SUN WIS ORA SUDI, DUH LARA NING ATI
KAYA SAMPE MATI, BLI BISA LALI

MENDING SUN DEWEKAN, DADI RANGDAAN
TENIMBANG AKHIRE, NYIKSA NING BADAN
PERCUMA SUN DUWE LAKI, LARA NING ATI

SING BENGEN WIS AJA, AJA DITANGISI
LAN WIS ORA USAH, SAMPEAN GETUNI
PERCUMA SAMPEAN TEKA, KULA ORA NERIMA
WIS CUKUP RASANE , KULA DIGAWE LARA

BONGGANE SAPA, SING NGGAWE LANTARAN
NANG NGAPA SEKIEN, TEKA NGAJAK BALEN

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=IEPf2DD4pAA

Nyoba Cinta

Versi: Aas Rolani

Jare wong pada kanda,
Cinta iku bahagia
Pengen nyoba apakah ia,
Ning buktine cinta bli seneng kabeh

Waktu nembe kenalan,
Disayang lan di eman
Tapi kien, nangapa sejen
Mungkin bosen ning kula, apa klalen

reff :
Cinta bli jamin seneng,
Terkadang gawe puyeng
Conto dirie kula,
Kelara-lara karena cinta

Lamun dipikir sedih,
Kuatir sun bunuh diri
Mungkin takdir illahi,
Wis olih mbagi kula jalani

Waktu nembe kenalan,
Disayang lan di eman
Tapi kien, nangapa sejen
Mungkin bosen ning kula, apa klalen

reff :
Cinta bli jamin seneng,
Terkadang gawe puyeng
Conto dirie kula,
Kelara-lara karena cinta

Lamun dipikir sedih,
Kuatir sun bunuh diri
Mungkin takdir illahi,
Wis olih mbagi kula jalani

Jare wong pada kanda,
Cinta iku bahagia
Pengen nyoba apakah ia,
Ning buktine cinta bli seneng kabeh

Waktu nembe kenalan,
Disayang lan di eman
Tapi kien, nangapa sejen
Mungkin bosen ning kula, apa klalen
————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=DjXQTNMn3T4

Asal Cukup Sedinae

Asal Cukup Sedinae
Ciptaan : Aas Rolani/Herman Top
Vokal : Aas Rolani
Produksi : ??

Dudu emas, sing tek jaluk ning sampean
Dudu pakean bagus, duh aduh kakang
Kula ngerti, kula nyadari
Jaman kien, luru duit panas perih

Asal cukup sedinae bae kakang
Mangan jajan sederhana, bli jalukan
Sing percaya, kula wis rela
Rumah tangga, sing penting saling nerima

reff :
Ngucap syukur, yen oleh rejeki gede
Aja ibur, aduh kakang sebalike

Kudu sabar, dedonga ning kang kuasa
Yen kepengen sugih ketunggon dunya
Jamane lagi susah, urip kudu sederhana

Asal cukup sedinae bae kakang
Mangan jajan sederhana, bli jalukan
Sing percaya, kula wis rela
Rumah tangga, sing penting saling nerima

reff :
Ngucap syukur, yen oleh rejeki gede
Aja ibur, aduh kakang sebalike

Kudu sabar, dedonga ning kang kuasa
Yen kepengen sugih ketunggon dunya
Jamane lagi susah, urip kudu sederhana

Dudu emas, sing tek jaluk ning sampean
Dudu pakean bagus, duh aduh kakang
Kula ngerti, kula nyadari
Jaman kien, luru duit panas perih

Asal cukup sedinae bae kakang
Mangan jajan sederhana, bli jalukan
Sing percaya, kula wis rela
Rumah tangga, sing penting saling nerima

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=OZ6IZcvFW4g