Kasep Rabi

Versi: Atang Arthuro

Dhung…, ono hang dikarepaken
Dhung…, wedi lan riko mang-mangen
Omongeno, sun rungokno wis ngomongo
Sopo weruh isun biso nulung riko
Golet jodone riko

Sing kepingin ulihe nyawang,
Konco-koncone hang sak pantaran
Podo nggindhong, podo ngudangi momongan
Kancrit riko dewekan hang kelesodan

reff :

Paran, paran hang dianteni
Sampek, kasep ulihe dhung rabi
Nawi, tau keloro ati
Munggo bener kari seru dhung nuruti

Omongno, riko ngomongo baen
Ojo kathik riko isin-isin
Nawi.., nawi ono cocoke
Sun tulungi, isun hang dadi coloke
Golet jodone riko
Golet jodone riko

reff :
Sing kepingin ulihe nyawang,
Konco-koncone hang sak pantaran
Podo nggindhong, podo ngudangi momongan
Kancrit riko dewekan hang kelesodan

Paran, paran hang dianteni
Sampek, kasep ulihe dhung rabi
Nawi, tau keloro ati
Munggo bener kari seru dhung nuruti

reff :
Omongno, riko ngomongo baen
Ojo kathik riko isin-isin
Nawi.., nawi ono cocoke
Sun tulungi, isun hang dadi coloke
Golet jodone riko
Golet jodone riko
Golet jodone riko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *