Cerito Welas

Versi: Atang Arthuro

Lk :
Aluk bin dilalekaken,
Cerito welas riko lan isun
Semembur koyo kapuk keneng angin,
Jane isun sing kepingin

Ninggal riko isun sing tego,
Milu riko batin sun kesikso
Roso hang endi nak sun piloni,
Nggerambyang welas ring ati

Anggep-anggepen riko turu bengi,
Lakon iki hang nekani
Isuk-isuk wayah riko tangi,
Melek moto terimo ngimpi

Aluk bin dilalekaken,
Cerito welas riko lan isun
Semembur koyo kapuk keneng angin,
Jane isun sing kepingin

Ninggal riko isun sing tego,
Milu riko batin sun kesikso
Roso hang endi nak sun piloni,
Nggerambyang welas ring ati

Anggep-anggepen riko turu bengi,
Lakon iki hang nekani
Isuk-isuk wayah riko tangi,
Melek moto terimo ngimpi

Pr :
Masiyo kepokso didadi impi,
Cemese nyoto tetep ngepusi
Welas welas welas iki

Lk :
Anggep-anggepen riko turu bengi,
Lakon iki hang nekani
Isuk-isuk wayah riko tangi,
Melek moto terimo ngimpi

Lakon iki mung ngampiri,
Mung ngeliri terimo ngimpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *