Kenyal Kenyol

Versi: Catur Arum

GEMELEPAK KOYO DENE KENENG TOMBAK
RIKO LIWAT SEMELEWET, ATI SING KUWAT
DUH LAKONANE, OBAHE BOKONGE
ADUH…, KARI KENYAL-KENYOL

ALAH EMAK…, NJALUK TULUNG TAKOKENO
LARE AYU…, YO ANAKE SOPO
NYAWANG RUPANE, NGINCENG ESEME
ADUH…, ATI TAMBAH KEDETE

WONG WIS KADUNG DEMEN,
SING MAIDU ATI KEDANAN
PARAN MANING PODO BUJANGE,
KOYO-KOYO WIS DADI DUWENE

GEMELEPAK KOYO DENE KENENG TOMBAK
RIKO LIWAT SEMELEWET, ATI SING KUWAT
DUH LAKONANE, OBAHE BOKONGE
ADUH…, KARI KENYAL-KENYOL

reff :
WONG WIS KADUNG DEMEN,
SING MAIDU ATI KEDANAN
PARAN MANING PODO BUJANGE,
KOYO-KOYO WIS DADI DUWENE

GEMELEPAK, KOYO DENE KENENG TOMBAK
RIKO LIWAT SEMELEWET, ATI SING KUWAT
DUH LAKONANE, OBAHE BOKONGE
ADUH…, KARI KENYAL-KENYOL

ALAH EMAK…, NJALUK TULUNG TAKOKENO
LARE AYU…, YO ANAKE SOPO
NYAWANG RUPANE, NGINCENG ESEME
ADUH…, ATI TAMBAH KEDETE

WONG WIS KADUNG DEMEN,
SING MAIDU ATI KEDANAN
PARAN MANING PODO BUJANGE,
KOYO-KOYO WIS DADI DUWENE

GEMELEPAK KOYO DENE KENENG TOMBAK
RIKO LIWAT SEMELEWET, ATI SING KUWAT
DUH LAKONANE, OBAHE BOKONGE
ADUH…, KARI KENYAL-KENYOL

reff :
WONG WIS KADUNG DEMEN,
SING MAIDU ATI KEDANAN
PARAN MANING PODO BUJANGE,
KOYO-KOYO WIS DADI DUWENE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *