Hang Ngudang Gending

Versi: Candra Banyu

Mesti baen riko katon isun,
Wong raino bengi diangen..
Sampek kegowo, nong njero impen
Kangene keliwat sangking..

Mergo paran riko ninggal isun,
Sing luput saiki getun..
Iki lelakon sing bakal ilang
Wong isun hang ngudang gending..

reff:
Ilang ilangno, sing kiro ilang
Aran isun sing gampang biso ilang..
Aran isun bakal dadi cerito, nong atin riko
Aran isun bakal terus gemantung,
Selawase nggowo iling..

reff:
Mesti baen riko katon isun
Wong raino bengi diangen..
Sampek kegowo, nong njero impen
Kangene keliwat sangking..

Mergo paran riko ninggal isun
Sing luput saiki getun..
Iki lelakon sing bakal ilang
Wong isun hang ngudang gending..

reff:
Ilang ilangno, sing kiro ilang
Aran isun sing gampang biso ilang..
Aran isun bakal dadi cerito, nong atin riko
Aran isun bakal terus gemantung,
Selawase nggowo iling..

La la la la la la la la la..
La la la la la la la la la..
La la la la la la la la la..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *