Benthet Cingkire

Versi: Catur Arum

Ngangen ngangen, yo mung biso ngangen
Ngarep ngarep, yo mung biso ngarep
Setuhune, welas iki
Magih kecantol noring ati

Opo tah podo, welas riko nyang isun
Magih deg-degan, nulih celingukan
Kepingin nyawang, aduh eseman
Tapi isun yo wedi kejiglang

Timbangono, benthet cingkire
Banguro, gelas dinggo silure
Timbangono, ruwet mburine
Myakne wis, myakne wis welas dadi tumbale

Riko loro…, isun yo loro
Podo-podo yo mendem roso
Timbangono ati hang loro
Myakne wis, myakne wis welas dililakeno

reff :
Timbangono, benthet cingkire
Banguro, gelas dinggo silure
Timbangono, ruwet mburine
Myakne wis, myakne wis welas dadi tumbale

Riko loro…, isun yo loro
Podo-podo yo mendem roso
Timbangono ati hang loro
Myakne wis, myakne wis welas dadi tumbale

Timbangono, benthet cingkire
Banguro, gelas dinggo silure
Timbangono, ruwet mburine
Myakne wis, myakne wis welas dadi tumbale

Lilo sing lilo, riko kudu lilo
Pastine jodo sing keneng dipekso
Abote abot demen ring ati, sing selawase….
Yo sing selawase, welas dadi siji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *