Ngamen 77 (Selingkuh Mbek Tonggo)

Versi: Yopi D.A

Sumpah mati yo jan ra nyongko-nyongko
Loro ati mergo mbok tinggal lungo
Dudu mergo anggonmu kurang blonjo,
Katut joko bondo terong gede dowo

Cen saiki rupamu isih ayu,
Akeh joko kang kesengsem sliramu
Nanging kudu eling karo usiamu,
Yen wis tuwo soyo elek ora payu

reff :
Tak belani banting tulang awan bengi,
Kerjo ngamen tak lakoni demi sang istri
Tak belani nutup moto ngempet ati
Howo napsu tak ilangi cukup satu istri

Nanging gelo sing tak terimo,
Kowe selingkuh mbek tonggo

reff :
Tak nggo mangan ora keroso sego,
Tak nggo turu sliwar-sliwer ring moto
Patah hati batinku nelongso,
Bunuh diri nanging aku wedi duso

Tak belani banting tulang awan bengi,
Kerjo ngamen tak lakoni demi sang istri
Tak belani nutup moto ngempet ati
Howo napsu tak ilangi cukup satu istri

Nanging gelo sing tak terimo,
Kowe selingkuh mbek tonggo

reff :
Tak belani banting tulang awan bengi,
Kerjo ngamen tak lakoni demi sang istri
Tak belani nutup moto ngempet ati
Howo napsu tak ilangi cukup satu istri

Nanging gelo sing tak terimo,
Kowe selingkuh mbek tonggo
Nanging gelo sing tak terimo,
Kowe selingkuh mbek tonggo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *