Ngamen 77 (Selingkuh Mbek Tonggo)

“Ngamen 77 (Selingkuh Mbek Tonggo)” Versi Yopi D.A

Sumpah mati yo jan ra nyongko nyongko,
Loro ati mergo mbok tinggal lungo..
Dudu mergo anggonmu kurang blonjo,
Katut joko bondho terong gede dowo..

Cen saiki rupamu isih ayu,
Akeh joko kang kesengsem sliramu..
Nanging kudu eling karo usiamu,
Yen wis tuwo soyo elek ora payu..

reff :
Tak belani banting tulang awan bengi,
Kerjo ngamen tak lakoni demi sang istri..
Tak belani nutup moto ngempet ati,
Howo napsu tak ilangi cukup satu istri..

Nanging gelo sing tak terimo,
Kowe selingkuh mbek tonggo..

reff :
Tak nggo mangan ora keroso sego,
Tak nggo turu sliwar sliwer ring moto..
Patah hati batinku nelongso,
Bunuh diri nanging aku wedi duso..

Tak belani banting tulang awan bengi,
Kerjo ngamen tak lakoni demi sang istri..
Tak belani nutup moto ngempet ati,
Howo napsu tak ilangi cukup satu istri..

Nanging gelo sing tak terimo,
Kowe selingkuh mbek tonggo..

reff :
Tak belani banting tulang awan bengi,
Kerjo ngamen tak lakoni demi sang istri..
Tak belani nutup moto ngempet ati,
Howo napsu tak ilangi cukup satu istri..

Nanging gelo sing tak terimo,
Kowe selingkuh mbek tonggo..
Nanging gelo sing tak terimo,
Kowe selingkuh mbek tonggo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *